PORTFOLIO

__________

Overzicht van recente klussen. Bestaat voornamelijk uit geschreven verhalen, posters en audio- en videoproducties.


Geschreven verhaal

Persoonlijk verhaal dat in teken staat van de 24-uurswandelestafette, SamenLoop voor Hoop , om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding .

Storytelling

De Haagse Henny deelt haar verhaal, over leven in tijden van oorlog, in een persoonlijk interview dat resulteerde in een mooi geschreven verhaal.


Video

Miriam Reelick is eigenaresse van Knowlage , een bedrijf waarvoor ze onder andere trainingen en advies geeft om de positieve beeldvorming rondom ouderen te bevorderen.

Publicatietekst: Ze zijn trager, minder vitaal, star, leren niet meer snel, worden ziek en gaan dood. De stereotiep vooroordelen die we kennen over ouderen. Deze mensen bevinden zich in de avond van het leven, en toch is er nog altijd te weinig begrip voor deze doelgroep. Maar wat als je, door middel van een verouderingspak, zelf ervaart hoe het is om in de schoenen van je opa of oma te staan?Video

Hannieh Kamran geeft kickboksles bij Tabanon in Zwolle en deelt haar verhaal over de manier waarop zij werken.

Publicatietekst: Ballet is een gezonde uitingsvorm voor jongeren, ze leren hun lichaam in te zetten en ze worden gestaald door de keiharde trainingen en kunnen hun energie kanaliseren. Zou je dit zelfde betoog houden over kickboksen, dan word je waarschijnlijk in je gezicht uitgelachen. Want kickboksen is volgens velen voor kamptuig en criminelen. Tabonon rekent voor eens en altijd af met deze vooroordelen.


Video

Voorbereidingen treffen bij Home Center Wolvega voor de Wonen&Co Wooninspiratiedagen .

Publicatietekst: Met een paar kleine veranderingen in je interieur heb je in een handomdraai een andere look! Weet jij niet hoe? Kom langs, wij kunnen je adviseren.


Video

In samenwerking met Home Center , de grootste woonbelevenis van Wolvega, is deze video gemaakt voor de opening van devernieuwde slaapafdeling van Trendhopper .

Publicatietekst: COUNTDOWN | De dag zit er weer op! Nog een kleine week tot de opening van de vernieuwde slaapafdeling van Trendhopper Wolvega. Onze verkopers kwamen alleen tot een gekke ontdekking...


AUDIOFRAGMENTEN

Rohullah, reportage vluchteling Soundcloud

Huwelijktrouwe anno 2017 Suji Kim Zuid Korea

Stemrecht verstandelijk beperkten Yes We Care

Dementerend Yes We Care

Posters

In samenwerking met S.V. Olyphia en mediterraans restaurant 't Lagerhuis .